Reviews from Ayo Surinaamse Broodjes en Maaltijden Gorinchem

Recent reviews

4.0
michiel den Otter
8 June 2024

Snel en lekker

Bennadet vernooy
1 May 2024

Kip was niet echt gaar en vet

Amnon van Vugt
28 April 2024

Super service en de kwaliteit en smaak van het eten was meer dan goed.

Ron Hes
11 April 2024

Ik heb heerlijke Roti op! De kip was heel goed. De aardappeltjes, boontjes en marinade waren ook zalig. Ook vond ik de Sambal heel goed. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Anouk -
7 April 2024

Heerlijk was het!

Vd Berg
7 March 2024

Het smaakte weer heerlijk!! En snel geleverd.

Giovanni
29 February 2024

Super lekker, snelle bezorging. Complimenten voor de chef!

Samira Ouali
28 January 2024

heel erg lekker, goede roti en bami kip Het zou een verbeterpunt zijn als je bv de keuze hebt of je bami of nasi wil bij het gerecht. Kip sate is bv alleen met Nasi. Verder superrr lekker

Reaction from Ayo Surinaamse Broodjes en Maaltijden

Als u bij de grote gerechten kijkt dan staat er ook nasi😊 en u heeft ook geen sate besteld volgens uw bestelling???

Angelique de Jong
3 January 2024

Het eten was niet allemaal goed warm. Vlees was vrij droog. Weinig sate saus op de saté. Roti plaat was hard. Mogelijk te lang in de magnetron gezeten. Wij hebben vaak bij u gegeten. Kwaliteit was voorheen beter.

Do
30 November 2023

Zeer snl bezorg. Erg lekkerrr

Ilias
28 November 2023

Eten van goed kwaliteit , Niks op aan te merken. Gewoon goed en het smaakt Erg goed .

Middelkoop
22 October 2023
Caroline
29 September 2023

We zijn meestal tevreden, maar deze keer niet. We vonden de bami echt niet lekker, het smaakte heel anders dan anders, nieuw recept? De hele bestelling was ook niet goed warm. Zonde!

Camilla
5 September 2023

Alweer sambal besteld, betaald maat niet bezorgd. Portie wordt steeds minder. Nasi komt zonder komkommer. De eerste keer was horror bestelling, ik dacht dat het was alleen een keertje maar met elke bestelling kreeg ik ook de bevestiging dat misschien het is gewoon niet meer waard om te bestellen in de toekomst. Jammer…

Kitty van Ieperen
23 August 2023

Heerlijk gegeten 👍🏻

Christa
11 August 2023
Marieke
30 July 2023

Roti, saté, broodjes echt alles top, goede porties, warm en op tijd klaar. Simpel te bestellen via de eigen website. Aanrader!

Carolien
15 July 2023

Kas dank je wel! Ondanks het foute huisnummer wat ik had ingevuld, kregen wij ons eten 10 minuten eerder dan verwacht. Top bezorger.

Nadia
24 June 2023

Roti met kip. Heerlijk gegeten!

Ad Snoek
15 June 2023

Lekker eten. Nette bezorging

Paul
6 June 2023

Besteld voor half 7, maar was 10 min te laat klaar omdat alles nog ontdooid moest worden. De rotirol was bij het opeten thuis nog bevroren. Door het ontdooien van de kipkerrie in de magnetron werd het veel te droog. Als er geen ontdooide producten zijn als er besteld wordt, is het denk ik beter om nee te verkopen dan zoals het nu is gegaan. Jammer, ik ben beter gewend van jullie!

Zamina
24 May 2023
Alvares
26 March 2023

Eten was goed!

Wim
25 February 2023

Bezorging netjes op tijd. Eten was heerlijk

Chawila
12 February 2023

- De bestelling was niet op de aflevertijd klaar, het duurde nog 20min langer. - Rotirol was lauw, zonder sambal. - Broodjes waren lauw. Op het broodje kip kerrie was de sambal niet uitgesmeerd waardoor je ineens een hap sambal nam. Op het broodje kabbeljauw was geen sambal gesmeerd. - Roti kipfilet: de aardappels waren droog en grote bonken. Qua smaak viel het tegen. Er is voldoende ruimte voor verbetering na deze bestelling.

Nadia
4 February 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

roger
31 January 2023

well done Susie.. great food.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
28 January 2023

Heerlijke Roti met kipfilet, prima op temperatuur thuis door goed ingepakt mee te geven,👍

Spike Brinky
20 January 2023

Roti rollen heerlijk! Dame achter de balie prachtig! Winkel netjes! Kom ik terug, JA!

Willemijn
14 January 2023

Goede service, onze bestelling was niet doorgekomen, maar ondanks sluitingstijd werd het gerecht toch nog bereid/opgewarmd. Helaas was deze keer de roti maaltijd behoorlijk droog. Misschien de volgende keer minder grote stukken aardappel erin en ikzelf dan de kip met bot bestellen.

Henry
30 December 2022

Middelmatig bakkie bami met kip en 1 schilfer geb banaan

Hannelore Klaasen
28 December 2022

We hebben heerlijk gegeten en zeker meer dan genoeg. We misten helaas de lekkere sambal bij de gerechten, die we wel hadden besteld. Volgende keer wel erbij?

Jennifer
22 December 2022

Het eten is altijd heerlijk maar de bezorging is altijd te laat en er is ook altijd iets wat ze niet meer hebben

Bets de waard
3 December 2022

Het was heerlijk, goed warm en op tijd bezorgd .

IST Kabeltechniek B.V.
30 November 2022
Herma Dukel
21 November 2022

Bezorging 20 minuten later, maar begrijpelijk ( we hadden 1800 uur besteld en dat zal een populaire tijd zijn) smaak en kwaliteit prima, temperatuur prima, we hadden graag meer kouseband in het gerecht. ( roti) hoop dat de volgende keer de mogelijkheid er is om dat extra te bestellen. Verder tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charissa Bakar
13 November 2022

Rotirol en baraa hete kip gegeten! Was geweldig, heerlijk gegeten!

Annabel
11 November 2022

Netjes op tijd bezorgd, weer héérlijk gegeten. Perfect begin van het weekend!

Ton
2 October 2022

Binnen een uur op zondagavond. Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
23 September 2022
Theo
5 September 2022
Sabine
1 September 2022

Heerlijk, écht een aanrader! Genoten van de authentieke Surinaamse gerechten! Vriendelijk personeel en een aardige bezorger

Brouwer
27 August 2022

Was lekker maar prijzen aan hoge kant en weinig vlees

Yvonne
22 August 2022

Heerlijk gegeten! Wij waren met de boot in de haven en de bezorging was er keurig op de afgesproken tijd. Als we weer in Gorinchem zijn weten wij waar we de roti bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
13 August 2022

Lekkere roti! En meer dan voldoende! Ook super snel bezorgd! Om 18h besteld en om 1830h bezorgd! Pas op met de sambal...heet!

Anne
11 August 2022
Karin van Aartrijk
29 July 2022

Het eten op zich is okay. De bezorging daarentegen laat nogal te wensen over.

Wim
1 July 2022
Ingrid
7 June 2022
Nathalie Leenen
6 June 2022

Het was heerlijk, maar sate was niet warm meer en moesten we nogmaals opwarmen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.L. Beck
1 June 2022

Normaal lekker eten!, helaas deze keer een (foute) kip-roti i.p.v vegetarische-roti, da's dus niet te eten voor mij (mag geen kip). Heb het wel even gemeld, want iemand anders zit dus mijn overheerlijke vegetarische roti te smikkelen en ik niet :P

Martijn
20 May 2022

De roti was op zich prima, alleen de kip viel een beetje tegen. De meeste stukken kip hadden harde randen. Niet krokant, maar eerder taai, alsof ze te lang in een magnetron ontdooid zijn. De kipfilet was wel goed.

Jack
11 May 2022

Eten goed maar aangegeven" sambal apart". Bij uitpakken bestelling helemaal geen sambal. Jammer.

Ad
8 May 2022

Erg smaakvol eten en uitstekende bezorging. Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
1 April 2022

Zeer goed eten en goede bezorging en verpakking

Kees
23 March 2022
Middelkoop
23 February 2022

Goed eten! Vriendelijk personeel!

Emma
19 February 2022

Ondanks de storm werd er toch aan huis bezorgd. De smaak van de roti en soep waren prima, echter bevatte de roti vooral kip en aardappel en nauwelijks groenten. In de soep zat voornamelijk rijst en een heel klein beetje taugé, dus daar zouden ook veel meer groenten aan toegevoegd kunnen worden.

K.V
26 January 2022

Massala kip en broodje was erg droog. Roti en saté waren wel lekker. Bezorging was erg laat, pas na 2 uur was ons eten er

Henriette willemse
10 January 2022

Heerlijk gegeten, goede service, zie in de reviews soms negatieve reacties staan, maar als er soms in deze lastige tijden iets niet goed gaat met je bestelling neem dan gewoon even contact op met Ayo en ze regelen het netjes voor je prima service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjen
9 January 2022
AJ
9 January 2022

Snel, lekker en goede service

Elize
6 January 2022

Het was weer heerlijk!

Mark&Jacco
4 January 2022

Altijd top en super smaakvol!

Jacintha
29 December 2021

Was weer heerlijk zoals altijd. Het was niet heel warm (normaal wel!), daarom 4 sterren voor de kwaliteit. Het was niet te koud, maar wat warmer had beter geweest. Maar verder top!

Marike
10 December 2021

Was weer super!

Stef
10 December 2021

Altijd lekker!

Raoul
1 December 2021
Fred
28 November 2021

De bediening en afhandeling was prima. Helaas was de soep koud en daardoor niet te eten.

Stef Swaters
18 November 2021

Roti was weer heerlijk!

Prima!
15 November 2021

Lekker gegeten, goed op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

siebren zwaan
13 November 2021

het was heerlijk

Karen
6 November 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Coby Dekker
6 November 2021
Anoniem
25 October 2021

Eten is altijd lekker, maar zo jammer dat je een bezorgtijd kan kiezen en het dan meer dan 45 minuten te laat komt. Vervolgens bel ik en word er gezegd dat ze al onderweg zijn maar na een kwartier was er nog niemand.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk Meijer
22 October 2021

Goed eten en bij ophalen goed warm en optijd

M. Verhoeff
21 October 2021

Had roti kipfilet besteld; kreeg 4 stukjes kippendij met vet eraan. Een beetje kousenband en de rest aardappelen. Had online besteld met afhaaltijd… … bij aankomst gaf ze aan: “O sorry moet het nog klaarmaken!”

Nel
21 October 2021

Zoals altijd heeft het weer heerlijk gesmaakt. Kleine opmerking over de kroepoek, door de warmte van het gerecht is het toch een klein beetje taai geworden, ondanks het plastic wat er tussen zit. Misschien is het beter om in een papieren zakje mee te geven?? Vriendelijke groet en graag tot ziens 🤗

Gonny
21 October 2021

Was erg lekker en goed en snel geleverd goede service

Sylvana
10 October 2021

Bezorging was binnen de aangegeven tijd en het eten was heerlijk! Bojo vond ik iets te weinig smaak hebben, verder top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TON
8 October 2021

Zoals altijd lekker. Gevraagd om 20.00 te worden bezorgd. Prima gelukt.

Michelle
8 October 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit eten. Roti zoals Roti hoort te zijn!

Pepijn
26 September 2021
Smink
23 September 2021

Eten was zeer matig, flauwe bijna koude levering Zonde van het geld wat uk hier voor heb uitgegeven

Gaico
23 September 2021

Gewoon lekker, en snel gebracht.

Jacintha
12 September 2021

Heerlijk eten, voor een goede prijs. Ool nog eens netjes op tijd bezorgd.

Ton
23 August 2021

Roti Kip was Uitstekend. De Bakabana en Sate smaakten ook goed maar waren helaas lauw,bijna koud. Mogelijk door de Zondag-drukte. Misschien dat een betere verpakking ( zoals bij de Roti ) helpt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TON
20 August 2021

Nog nooit teleurgesteld

arjen
15 August 2021

Broodjes waren heerlijk, alleen jammer dat sommige gerechten (nasi, bami en sate) al op waren... op zich een goed teken.

Corrie
27 July 2021

Super eten zoals altijd!!!!

Aniek
19 July 2021
Kees
18 July 2021

Eten prima maar bestelling via internet wel bevestigd maar niet doorgekomen in de zaak. Dat schiet niet op natuurlijk......

TON
14 July 2021

Heerlijk

Stef
9 July 2021

Gefeliciteerd met het 5-jarige bestaan van Ayo! Het eten was weer heerlijk.

Suzan
9 July 2021

Top! Lekker eten, goed warm en eerder dan de voorgeschreven tijd stonden ze voor de deur!

Visser
2 July 2021

Bami was taai en smaakte alsof het diverse malen was opgebakken, zeker geen verse kwaliteit! De saté niet erg lekker en eten was lauw, heel jammer. Normaal altijd goed, wat is er mis gegaan vandaag?

Jp
2 July 2021

Heb aan gegeven 11.50uur afhalen. Om 12.30uur kon ik bestelling meenemen. Dat zijn geen afspraken uiteraard snap ik dat er een klein beetje uitloop kan zijn maar geen half uur hoe druk het ook is. Zeker bij een bestelling van 2 sate en 4 broodjes.

Jeannette Panickar
1 July 2021

Normaal vinden we jullie eten heerlijk vandaag niet. Het leek wel of de nadi al twee of drie keer was opgewarmd. Er zaten klonten rijst zo aan elkaar en ook de rijst zelf was hard. Ook de soep was niet helemaal zoals we gewend zijn van jullie. Bezorging was erg laat. Heb begrip dat het erg druk was maar vond het jammer dat het eten niet lekker was. Nogmaals dit ben ik niet van jullie gewend. Hopelijk was het eenmalig en kunnen we volgende keer weer genieten van jullie eten.

Ezra en Turhan Emanet
15 June 2021

T eten was echt super lekker, vriendelijk personeel. voor herhaling vatbaar

Suzan
12 June 2021

Het eten was erg lekker en goed warm. In verhouding iets teveel aardappel en minder boontjes. Zeker een aanrader! Het eten was er ook super snel en werd door een aardige jongen afgegeven!